Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
13.1.2022 - 30.1.2022
Paikka
Galleria Ars Libera Maaherrankatu 3, Kuopio

Sonja Jokiniemi: Mumbles

Sonja Jokiniemi: Mumbles
Kuva: Galleria Ars Libera

Avoinna: ke–pe 14–18 + la–su 12–17.

Avajaiset keskiviikkona 12.1. klo 18–20. Koronaohjeistukset muistaen. Tervetuloa!

”Tämä näyttely – Mumbles (suom. Muminoita) – artikuloi figuratiivisia viivapiirroksia paperille ja tekstiilille. Aloitin sarjalla piirroksia kesällä 2021, josta laajensin näitä kuvallisia kerrontoja moninaisiksi läikähdyksiksi. Näita laikkuja voisi kutsua ajatusten, tunteiden ja muistojen kokoontumisiksi.

Piirrokset tutkivat tunteiden maastoja ja kuinka erilaiset olot ja aistit kantautuvat ruumiin eri osissa. Korostetut ruumiin osat, puuttuvat motiivit tai muuntuvat möhkäleet, ovat kaikki osa kerrontaa, joka kartoittaa suhdetta aikaan, siirtymiin ja paradokseihin. Kulutetut kodin liinat ja muut tekstiilit muuntuvat tiputettujen kuvien pinnoiksi herätellen suhdetta arkipäiväiseen.

Tämä teosten sarja, jonka jaan Ars Liberassa on osa uutta projektia työnimellä CRAZE, joka toteutuu tanssiteoksessa ja näyttelyobjekteissa 2022–2023 aikana. Jatkan tutkimustani piirroksen, hahmojen ja tekstiilin parissa – muuntaen kuviotyöskentelyä kudonnaksi ja kollaaseiksi paperille.”

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa