Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
14.10. - 15.10.
Paikka
Kuopion tori Kauppakatu 45, Kuopio
Järjestäjä

Syysmarkkinat

Syysmarkkinat
Kuva: Mika Antikainen

Perinteisiä syysmarkkinoita vietetään jälleen Kuopion kauppatorilla, lauantaina kauppatorilla on myös lavaohjelmaa koko perheelle.

Syysmarkkinoilta löydät tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan, luvassa perinteistä markkinatunnelmaa, paikan päällä nautittavia ja kotiin vietäviä herkkuja!

Lauantain lavaohjelmassa ilahduttaa koko perheen suosikit Pikku Myy, Nipsu ja Niiskuneiti, jotka ovat saapuneet Kuopion torille kaukaa Muumilaaksosta!

Tule myös tapaamaan ja halaamaan suosikkihahmojasi kauppatorilla sijaitsevalle lasipaviljongille. Voit ottaa samalla yhteiskuvan heidän kanssa muistoksi meet&greetissä.

Syysmarkkinoilla mukana myös Taikuri Tapio Salomaan estraditaikaesitykset!

Taikuri Tapio Salomaan estraditaikaesitys sisältää visuaalisia ja todella hämmästyttäviä taikatemppuja hauskoilla jutuilla höystettynä. Välineinä käytetään usein jokaiselle tuttuja esineitä kuten sanomalehtiä, limupulloa, sateenvarjoa, silinterihattua, ilmapalloja, kananmunia, suuria pelikortteja, värikkäitä huiveja jne. Hänen esittämänsä narutemput ovat alan parhaita. Mentalismiakaan unohtamatta. Hän kietoo katsojat otteeseensa ja pääsevätpä onnekkaimmat yleisön joukosta estradille avustustehtäviin. Hän on toiminut ammattitaikurina jo vuodesta 1996. Tapio on esiintynyt myös TV:ssä, mm. Älä katso-ohjelmassa ja Talent Suomi -kilpailussa kahtena vuonna, viimeksi v. 2020.

Lavaohjelman Syysmarkkinoilla juontaa Kuopion Kauppahallista tuttu Hallitonttu Hilima.

TORILAVA:
11:30-11:50 Taikuri Tapio Salomaa
12:00-12:15 Muumit lavalla
13:00-13:20 Taikuri Tapio Salomaa
14:00-14:15 Muumit lavalla

LASIPAVILJONKI (SISKOTYTTÖAUKIO):
11:00-11:30 Muumit meet&greet
12:30-13:00 Muumit meet&greet

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa