To 8.4. klo 12:00 - 17:00
Kuopion alueen kauppakamari

Tahko Ski Lift Pitch -digitapahtumasta uusia bisnesmahdollisuuksia

Kuva: Tahko Ski Lift Pitch

Tahko Ski Lift Pitch -startup-tapahtuman ensimmäinen vaihe Tahko Ski Lift Pitch Tracks -tilaisuus järjestettiin ke 24.3.2021. Semifinaalivaiheeseen osallistui yhteensä 30 pitchaavaa startupia sekä yhteistyökumppaneista ja sijoittajista koostuva tuomaristo. Semifinaali järjestettiin verkkovälitteisesti etäyhteydellä.

Finaaliin kutsutut startupit kohtaavat 8.4. järjestettävässä virtuaalisessa Tahko Ski Lift Pitch Event -tilaisuudessa päätuomarit Jari Osmalan (FiBAN), Mika Sutisen (Vaaka Partners Oy), Heidi Ahosen (Nostetta Ventures Oy) ja Anssi Lehikoisen (KPY Novapolis). Startup-finalistit ovat yhteydessä Tahkon Panorama Barin ulkostudioon kokoontuneeseen tuomaristoon verkkovälitteisesti. Pitchauskisan voittajalle on luvassa 5000 € palkintoraha.

Yleisö kutsutaan seuraamaan virtuaalista Tahko Ski Lift Pitch Event -finaalilähetystä etäyhteydellä. Liiketoiminnan kehittämisestä, kasvusta ja sijoittamisesta kiinnostuneille Tahko Ski Lift Pitch Event tarjoaa mukaansatempaavan pitchauskisan lisäksi korkeatasoista ohjelmaa.

Huippuasiantuntijoista tekoäly-yrittäjä Maria Ritola (Iris.ai) ja professori Mika Gabrielsson (UEF) pureutuvat puheenvuoroissaan startup-yrittäjyyden ajankohtaisiin teemoihin. Sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille tiedossa on huippuluokan paneelikeskustelu kiertotaloudesta. FiBANin organisoimassa keskustelussa mukana ovat tunnetut startup-sijoittajat mm. Inka Mero, Pauli Marttila ja Vesa Helkkula.

Tapahtuman seuraaminen edellyttää ennakkoilmoittautumista 5.4.2021 mennessä. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Ei tapahtumia.