Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 16.11.2023 klo 19:15 - 20:15
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri, Maria Niiralankatu 2, Kuopio
Järjestäjä

Tanssiteatteri Minimi: Biodatasonaatti

Tanssiteatteri Minimi: Biodatasonaatti
Kuva: Biodatasonaatti © Kim Saarinen / Tanssiteatteri Minimi

Tanssiteatteri Minimin syyskauden kantateos on tutkielma tanssijuudesta ja sen ruumiillisesta elämäkertatiedosta. Tuotanto syntyy yhteistyössä SonicMove-hankkeen kanssa. Teoksen koreografina toimii Tanssiteatteri Minimin taiteellinen johtaja Mikko Makkonen. Sonifikaatio menetelmänä muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi. Se mahdollistaa tanssin ja koreografian tuntemisen, kuulemisen ja kokemisen äänellisesti, jonka myötä teoksessa tanssi ja näyttämö säestävät itseään. Esitys on taiteen ja tieteen yhteentörmäys, jossa tanssi muuntuu ääneksi sekä vuorovaikutteiseksi palautteeksi, materiaaliksi ja maisemaksi.

Liput: 25,50 € / Peruslippu
21,50 € / Eläkeläinen
15,50 € / Opiskelija, työtön, alle 16 v

Liput osoitteesta www.lippu.fi sekä Kuopion kaupunginteatterin palvelunumerosta 0600 413 143 (1,98 €/ min+pvm/ mvm) ma-la klo 9-19, teatterin lippukassalta, Musiikkikeskukselta ja Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.