Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 28.9.2023 klo 19:15 - 20:15
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri, Maria Niiralankatu 2, Kuopio
Järjestäjä

Tanssiteatteri Minimi: RAJA

Tanssiteatteri Minimi: RAJA
Kuva: RAJA © Kim Saarinen / Tanssiteatteri Minimi

RAJA on viidelle tanssijalle suunniteltu teos rajalla olemisesta, rajojen luomisesta ja rajojen ylittämisestä. Teoksessa havainnoidaan mm. niitä hetkiä, kun rajat katoavat. Teos piirtää rajan käsitettä ennen kaikkea fyysisenä kokemuksena henkilökohtaisista kokemuksista ja inspiroituu rajoista myös sosiaalisina sekä kulttuurisina ilmiöinä pohtien sitä kautta avautuvaa rajojen laajempaa symboliikkaa.

Teoksen keskiössä on fyysinen, kehojen välinen dialogi tanssijoiden välillä.

Kosketuksen eri laadut ja aikomukset hellästä rujompaan toimivat motiiveina lähestyä ihoa konkreettisena rajana itsen ja muun maailman välissä. Iho rajapintana symboloi ja sisältää useita rajoihin liitettäviä merkityksiä. Tällaisia voivat olla toisten ihmisten kohtaaminen, turva, ulkopuolisuus, yhteenkuuluvuus ja yksilön erilaiset vuorovaikutus suhteet ympäröivään maailmaan. Teoksen pohjana on kosketus ja parityöskentely. Teoksessa nähdään liikkeellisiä maisemia, joissa tasapaino ja sen menettäminen, tuki ja tuen katoaminen, refleksit ja tekijöiden jatkuvasti muuttuvat suhteet rakentavat pohjaa tanssille ja liikkeelle.

Liput: 25,50 € / Peruslippu
21,50 € / Eläkeläinen
15,50 € / Opiskelija, työtön, alle 16 v

Liput osoitteesta www.lippu.fi sekä Kuopion kaupunginteatterin palvelunumerosta 0600 413 143 (1,98 €/ min+pvm/ mvm) ma-la klo 9-19, teatterin lippukassalta, Musiikkikeskukselta ja Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.