Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 24.11.2022 klo 19:00
Paikka
Maxim Kuopio Haapaniemenkatu 34, Kuopio

Teatteri Eurooppa Neljä: Topi Sorsakoski - Kohtalon tango

Teatteri Eurooppa Neljä: Topi Sorsakoski - Kohtalon tango
Kuva: Teatteri Eurooppa Neljä

Musiikkinäytelmä Kohtalon tango pohjautuu Topi Sorsakosken elämään ja musiikkiin, mutta pelkkä elämänkertanäytelmä se ei ole. Esitys vie tarinaa lahjakkaan muusikon tuotannon, elämänvaiheiden, lähipiirin ja fanien kautta maailmaan, joka on tumma kuin kohtalokas tango, mutta johon valoa tuo lämmin huumori ja kunnioitus suurta taiteilijaa kohtaan.

Kohtalon tangon käsikirjoittaja Antti Tuomas Heikkinen ja pääroolissa nähtävä, näytelmän alkuperäisessä ideoinnissa mukana ollut Jari Silventoinen ovat pitkäaikaisia Topi Sorsakosken ihailijoita ja tuntevat siten aiheen perin pohjin. Näytelmän ohjaa lukuisista rakastetuista Eurooppa Neljän kesäteattereista tuttu Taava Hakala. Näytelmän rooleissa nähdään Jari Silventoisen lisäksi Neija Välilä, Maiju Jokinen ja Kimmo Riikonen, jotka tulkitsevat Topi Sorsakosken unohtumattomimmat hitit nelihenkisen TE4 Bandin säestyksellä.

Liput: SHOWTIME 19:00 | LIPUT 29,50/32

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa