Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 5.8.2021 klo 19:00
Paikka
Hotelli IsoValkeinen Kuopio Majaniementie 2, Kuopio

Teatterituotannot esittää: Sylvi ja Huru-ukot vierailijana Minna Kivelä

Teatterituotannot esittää: Sylvi ja Huru-ukot vierailijana Minna Kivelä
Kuva: Hotelli IsoValkeinen Kuopio

Hotelli IsoValkeisen kevät tarjoaa komediannälkäiselle yleisölle jännitystä, romantiikkaa ja huumoria, kun suosittu vanhainkotiin sijoittuva Sylvi ja huru-ukot esitetään jälleen IsoValkeisen Lampisalissa.

Harmaahapsien pelikenttä pölisee, kun papparaiset Eero ja Kauko ottavat mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella - ja vähän sydämelläkin. Musiikkinumeroina soivat menneitten vuosien suurimmat hitit.

Komediassa on mukana myös joko suosittu ja huumorin kukkaa ahkerasti viljelevä Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, joka huipentaa esityksen terveysaiheisella show´llaan tai tv:sta tuttu Minna Kivelä, joka hersyy Ylihoitaja Annelina.

Rooleissa: Eeva Eloranta, Lasse Tenhunen ja Sakari Kautto.

Liput: peruslippu 25,00€
eläkeläinen, opiskelija, työtön, varusmies/siviilipalvelusmies 23,00€
ryhmälippu 22,00€ (min. 10 hlöä)
Lippupisteestä ostettuihin lippuihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksu.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.