Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ke 11.5.2022 klo 17:00
Paikka
Samruai Kauppakatu 63, Kuopio

Toukokuun avoin thaikokkikoulu

Toukokuun avoin thaikokkikoulu
Kuva: Samruai

Järjestämme Samruain avoimia KOKKIKOULUJA KERRAN KUUKAUDESSA. Näihin avoimiin kokkikouluiltoihimme voi OSALLISTUA KUKA VAAN, aloittelevasta kokkailijasta aina ammattikeittiön kokkiin asti ja siltä väliltä. Illan aikana opettelemme kokkaamaan KAHTA ERI THAIRUOKAA.

Hinta sisältää kahden thairuuan opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja tietysti itse tekemien thairuokien nauttimisen yhdessä muiden kokkailijoiden kanssa. Ja koska teemme kaksi pääruokakokoista annosta per kokkailija, jää annoksista varmasti myös maistiaisia kotiin viemisiksi. Kaikista kokkailtavista ruuista on aina mahdollista tehdä vegaaniset versiot tofulla.

Yhden illan aikana kokkailemaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Avoimet kokkikouluiltamme toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä.

TOUKOKUU ke 11.5. klo 17 alkaen
GÄÄNG PANÄNG MUU, Panäng thaicurrya ja possua
PHAD PIAU WAN KAI, Paistettua kanaa ja kasviksia Samruain hapanimeläkastikkeessa

Ilmoittautuminen:Sitovat ilmoittautumiset ja erikoisruokavaliot: info@samruai.fi

Liput: 42€/hlö

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.