Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
La 14.10. klo 19:00 - 23:55
Paikka
Sawohouse Underground Tarhakuja 1, Kuopio
Järjestäjä
Sawohouse Underground

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt on suomalainen metalliyhtye. Yhtyeen perustivat vuonna 2003 MC Raaka Pee ja Dj Vastapallo. Pian heidän kanssaan tulivat muut Turmion Kätilötiksi tulevan jäsenet: Master Bates, Run-Q, DQ ja Spellgoth toiseksi vokalistina. Muutaman kokoonpanomuutoksen jälkeen, kun Dj Vastapallo jätti yhtyeen vuonna 2009, tilalle tuli Bobby Undertaker kitarassa (ex-Deathchain) ja Spellgothin poistumisesta vuonna 2017 Shag-U (Fear Of Domination) laulu, Turmion Kätilöt on tullut tarkoittaa diskometallikonetta, jota he ovat nykyään.

Turmion Kätilöt on alusta asti ollut maine mahtavana livebändinä. Disco-biittiä 90-luvulta, metallia pedaaliin, melodioita, sing-a-longs -lauluja, mitä vain – ei ole sääntöjä. Silti jos kurkistat ihon alle, huomaat pimeyden osoittavan sormellaan sinua. Heidän live-esityksiään on kehuttu rajuimmaksi ja hullummaksi kaaokseksi, jota on nähty luomassa Turmion Kätilöt -maailman kierrettyä maailmaa. Tule ja hyväksy todellinen itsesi.

Turmion Kätilöt julkaisi uusimman albuminsa Omen X tammikuussa 2023.

Aikataulu:
Ovet klo 19:00
Shereign klo 21:00
Turmion Kätilöt klo 23:00

Ilmoittautuminen:Ovet auki klo 20.00, Showtime klo 23.00

Liput: Ennakkoliput 30€(+pm) , ovelta 33€

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa