Ke 19.5. klo 09:00 - 12:00
Hiilineutraali maakunta – Pohjois-Savo (HIMA) -hanke

Vastuullisen matkailun webinaari

Kuva: Hiilineutraali Pohjois-Savo

Mitä vastuullinen matkailu on? Mikä on Sustainable Travel Finland -merkki? Miten matkailu- tai ravintolapalveluyritys voi viestiä vastuullisuudestaan? Tule kuulemaan vastauksia näihin kysymyksiin Vastuullisen matkailun webinaariin 19.5.2021!

Vastuullisen matkailun webinaari järjestetään 19.5.2021 kello 9-12. Tilaisuudessa kuullaan vinkkejä kestävän matkailun edistämiseen ja esimerkkejä vastuullisuusviestinnästä itäsuomalaisten matkailu- ja ravintolapalveluyrittäjien kertomana.

Ilmoittautuminen:Tilaisuuteen ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki ennen tilaisuutta.

Ei tapahtumia.