Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Su 15.5. klo 09:45 - 10:45
Paikka
Koivumäen Kartano Koivumäenkuja 18, Kuopio

Villiyrttien perusteet

Villiyrttien perusteet
Kuva: Luonnonmukaan

15.5. klo 10 ja kello 11, Koivumäen Kartano

Villiyrttien perusteet kurssilla käydään läpi viisi suomalaista villiyrttiä, niiden kerääminen, käyttö ja säilöntä. Kurssin käytyäsi osaat käyttää villiyrttejä niin ravintona kuin terveyden tukena ja pääset sukeltamaan kesällä villiyrttien hurmaavaan maailmaan. Jos sää sallii ja luonto on sopivasti heräillyt liikumme kurssilla ulkona kartanon pihapiirissä. Varaudu siis sään mukaisilla varusteilla, rankkasateen sattuessa kurssi sisätiloissa. Kurssilta saat mukaasi monisteen. Ota mukaan muistiinpanovälineet!

Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut villivihanneksista ja -yrteistä ja niiden erilaisista käyttömahdollisuuksista. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Liput: Kurssin hinta on 20€/hlö. Ilmoittautuessa valitse kurssin ajankohta. Kurssin hintaan kuuluvat opastus ja moniste johon on koottu tietoa villiyrteistä ja niiden käytöstä ja säilönnästä.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.