Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
Su 1.10. klo 10:00 - 14:00
Paikka
Kettulanlahti Taivalharjuntie, Kuopio
Järjestäjä

Voimakuvia ja kuoharia-työpaja

Voimakuvia ja kuoharia-työpaja
Kuva: Voimaa kuvista/ Hannele Räty

Jos haluat pysähtyä hetkeksi oman itsesi äärelle ja opetella lempeää katsetta itseäsi kohtaan niin tämä työpaja on just sulle!

Työpajaa höystetään pienellä määrällä luksusta, kun keskustelujen ja valokuvauksien ohessa siemailemme kuohuviiniä (alkoholitonta) ja nautiskelemme suklaakakkua kermavaahdolla.

Työpajassa hyödynnetään voimauttava valokuva- ja valokuvapäiväkirjamenetelmiä, joten samalla saat kokemuksen voimauttavasta valokuvasta.

Työpajassa saat visioida omat voimakuvasi ja minä toteutan visiosi. Kuvat katsomme yhdessä sanoittaen kaiken kauniin mitä kuvissa näemme. Kauniit asiat saat myös kirjallisena toisilta osallistujilta, joten näin saat palata tähän hetkeen kuvien ja kauniiden sanojen muodossa vielä useita kertoja uudelleen.

Työpajassa myös sinä pääset kuvaamaan puhelimellasi pieniä tehtäviä mitä annan sinulle. Näiden tehtävien ajatuksena on näyttää sinulle, miten kuvakulmaa muuttamalla asiat voivat näyttäytyä erilaiselta.

Tässä työpajassa on lupa unohtaa kaikki muu ja keskittyä vain omaan itseensä.

Kesto 4h
Osallistujamäärä max. 6 hlö

Hinta 75€/hlö sis.

* Kuohuvaa, suklaakakkua ja kermavaahtoa sekä vaahtokarkkeja
* 6 kpl voimakuvia sinusta sähköpostiin lähetettynä samana päivänä

Ilmoittautuminen:hannele.raty@voimaakuvista.fi

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa