Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
La 24.9.2022 klo 16:00 - 19:00
Paikka
Pannuhuone Gust. Ranin Kauppakatu 25, Kuopio

Workshopit Pannuhuone Gust. Raninilla

Workshopit Pannuhuone Gust. Raninilla
Kuva: Pannuhuone Gust. Ranin

Pannuhuone Gust. Ranin täytti viime vuonna 20-vuotta. Tänä vuonna juhlistetaan sitä merkkipaalua erilaisilla ohjelmilla ja tempauksilla nimimerkillä 20+1. Nämä pitkin vuotta järjestettävät Workshopit ovat osa Pannarin juhlavuotta ja spesiaali mahdollisuus tutustua ja oppia makuja, sekä niiden yhdistelmiä yhdessä pääkouluttajien Antti Talvisen & Mikko Kemppisen kanssa. Osassa workshopeja on mukana myös vieraileva kouluttaja.

Workshop on alkoholeihin keskittynyt koulutus ja makumatka maukkaisiin elämyksiin, jossa tutustutaan teemoittain alkoholien historiaan, valmistukseen, trendeihin ja cocktaileihin. Kerran kuussa järjestettävät koulutukset ovat mahtava startti viikonloppuun, niin asiasta kiinnostuneille kuin alan ammattilaisille.

Koulutukset järjestetään kerran kuussa lauantaisin klo 16-19:
26.4. Rommi (Huom.ti klo 18-21)
21.5. Viini ja kesäjuomat
20.8. Viski
24.9. Brandy
29.10. Tequila ja katkerot
12.11. Vodka,gin ja liköörit

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa