Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Uusi tapahtuma

Alla olevalla lomakkeella lisäät helposti ja nopeasti tapahtumasi seudulliseen tapahtumakalenteriin. Täytäthän tapahtuman ilmoittajan tiedot huolellisesti, jotta ylläpito saa tapahtuman järjestäjään tarvittaessa yhteyttä. Tiedot tarkastetaan ylläpidon toimesta ennen julkaisua, tarkastus kestää 1-3 arkipäivää. Mikäli tapahtuman julkaisulla on kiire, ota yhteyttä ylläpitoon (tiedot sivun alareunassa).

Lomakkeessa tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia kenttiä. Tapahtumapaikan postinumeron perusteella järjestelmä sijoittaa tapahtuman oikealle paikkakunnalle ja mahdollistaa paikkakuntakohtaisen tapahtumahaun. Jos tapahtumasi liput ovat sähköisesti ostettavissa (esim. Lippupiste), voit laittaa lomakkeeseen linkin myös lipunmyyntiin.

Huomaathan, että jokaisesta tapahtumasta tulee olla kuva (ks. kriteerit alla). Kuva on yksi helpoimmista, mutta tehokkaimmista markkinoinnin keinoista ja koko tapahtumakalenterin vetovoima perustuukin juuri laadukkaisiin kuviin, jotka herättävät kävijöiden mielenkiinnon tapahtumaasi kohtaan. Lataamalla kuvan tapahtumakalenteriin annat samalla myös luvan käyttää ko. kuvaa muussa sähköisessä, tapahtumaa koskevassa viestinnässä (esim. Facebook).

Tapahtuman saat lisättyä kalenteriin painamalla "tallenna" -nappia. Tallentamisen jälkeen näet, miltä tapahtumasi tulee näyttämään kalenterissa. Sinulla on yksi tunti aikaa muokata tapahtumaasi tallentamisen jälkeen, jonka jälkeen tapahtuma menee ylläpidon tarkistettavaksi. Huomioithan että ylläpidolla on oikeus muokata tapahtuman tietoja tarvittaessa.

Useita tapahtumia vuodessa järjestäville suosittelemme omia käyttäjätunnuksia. Saadaksesi tunnukset, ota yhteyttä ylläpitoon!

Lue tämä ennen kuvan lisäämistä!

Järjestelmä hyväksyy ainoastaan JPG-kuvatiedostot. Jokaisessa tapahtumassa tulee olla kuva. Kiinnitäthän erityisesti huomiota kuvan riittävän suureen kokoon, jotta kuva näkyy terävänä suuressa kuvaikkunassa! Järjestelmä sovittaa kuvan automaattisesti ikkunaan sopivaksi, joten valitse mieluummin liian suuri kuin pieni kuva. Paras kuvan laatu saavutetaan 1920 pikseliä leveillä ja 1080 pikseliä korkeilla vaakakuvilla.

Kuvan täytyy olla:
• Vähintään 768 pikseliä leveä ja 535 pikseliä korkea.
• Alle 10Mb tiedostokooltaan
• JPG- tai JPEG-formaatissa

Lataamasi kuva näkyy sellaisena kuin se näkyy myöhemmin sivustolla. Käytä kuvan yhteydessä olevaa liukusäädintä kuvan asemoimiseen, että kuvan tärkein sisältö on varmasti näkyvillä.

Kuvat
Tapahtuman ajankohta
Tapahtuman tiedot
Ilmoittajan tiedot
Tapahtuman näkyvyys
Valitse korkeintaan 3 kategoriaa.