Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
La 23.9.2023 klo 20:00 - 02:00
Paikka
Original Sokos Hotel Puijonsarvi Minna Canthin katu 16, Kuopio
Järjestäjä

Aikuisten Kasari-Disco K40 Puikkarissa

Aikuisten Kasari-Disco K40 Puikkarissa
Kuva: Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Tätä on toivottu ja nyt sitä tulette saamaan!

Puikkari täyttää 150 vuotta ja sen kunniaksi disco palaa sinne yhdeksi syyskuiseksi illaksi, kun Aikuisten Kasari Disco K40 näkee päivänvalon ja diskopallojen välkkeen 23.9.2023.

Stagen menoa yllä pitävät Kasari Radion huikea DJ Salsa Sinisalo sekä Kuopion omat legendat DJ Frankie ja DJ Rex.

DJ Salsa Sinisalo
Ura alkoi koulun discossa vuonna 1979 Michael Jacksonin Off The wall tahtiin. Salsa voitti vuonna 1983 DJ SM-kullan ja itse Gazebo oli setissä mukana. Vuosina 1989,1989 ja 1991 Salsa edusti Suomea MM-kisoissa Lontoossa. Hän on soittanut ympäri Suomea mutta pääasiassa aina Helsingin yökerhoissa. Nykyjään Kasari Radion juontajana toimiva ”nuoriherra” toimi myös Kuopion viinijuhlien pääjuontajana vuosina 2011-2017.

DJ Frankie ja DJ Rex
DJ-konkarit Frankie & Rex kohtasivat 80-luvulla legendaarisella Kaavin Iloharjulla. Paikka tunnettiin Suomen ykkösartistien keikkapaikkana ja discon tiivistä tunnelmaa DJ:t pitivät katossa sen ajan ykköshiteillä. Soittokokemusta on kertynyt näihin päiviin saakka eri genreistä ja monenlaisista soittopaikoista, kuten yökerhoista ja festareilta Itä-Suomessa. Nyttemmin Frankie & Rex ovat tehneet juonnettuja kasari- ja muita nostalgisia teemailtoja.

"Henkinen ikäraja" on 40.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.