Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
10.3. - 9.4.
Paikka
GalleriA, Kuopion taidemuseo Kauppakatu 35, Kuopio
Järjestäjä
Kuopion taidemuseo & Kuopion kuvataiteilijat ry
https://kuopiontaidemuseo.fi/deniz-satir-incomplete-10-3-9-4-2023/

Deniz Satır: Incomplete

Deniz Satır: Incomplete
Kuva: Deniz Satır, Desperate people, 2022.

ti-su 10 - 17, ke 10-19
ma suljettu

Deniz Satır on saanut inspiraationsa sellaisista teemoista kuin kuuluminen johonkin, henkilökohtainen vapaus ja suhde itseensä. Hän käyttää käsityötä välineenä poliittisten ja perinteisten traumojen ymmärtämiseen ja paljastamiseen. ’INCOMPLETE’ on pehmeä ja värikäs näyttely kollektiivisesta rappeutumisesta ja siihen liittyvistä tunteista. Näyttelyn nimi on saanut vaikutteita Turkin presidentin puheesta vuonna 2016, jolloin hän kutsui lapsettomia naisia ”epätäydellisiksi”.

Deniz Satır (s. 1993, USA) on turkkilais-kurdilainen kuvataiteilija, joka asuu Jyväskylässä. Hän valmistui oikeustieteellisestä korkeakoulusta Istanbulissa vuonna 2020 ja opiskele tällä hetkellä visuaalisen viestinnän suunnittelua.

Liput: Vapaa pääsy.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.