Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ke 18.10.2023 klo 17:00 - 19:00
Paikka
Kuopion museo Museokatu 1, Kuopio

Filosofiakahvila

Filosofiakahvila
Kuva: SnellmanEDU

Filosofiakahvila juhlistaa syksyllä 2023 kymmenvuotista taivaltaan. Tälle kaudelle ei valita erityistä teemaa, vaan kutsutut puhujat saavat esitelmöidä vapaasti tutkimusaiheistaan ja siitä mikä on heidän mielestään filosofiassa tai tässä ajassa tärkeää.

ke 13.9. Kannattaako perusarvojamme puolustaa? Sami Pihlström, uskonnonfilosofian professori, Helsingin yliopisto

ke 18.10. Vapaus: Moraalin ja politiikan monimerkityksellinen käsite. Tuija Pulkkinen, sukupuolen tutkimuksen professori, Helsingin yliopisto

ke 29.11. Mitä puhdas musiikillinen muoto voi paljastaa todellisuudesta? Hanne Appelqvist, Helsingin yliopiston tutkijakollegiumin johtaja

ke 15.11. julkaistaan myöhemmin

Ti­lai­suu­det ovat kai­kil­le avoi­mia ja maksut­to­mia. Suosittelemme ilmoittautumaan etukäteen, jotta saat tiedon mahdollisista muutoksista ja tulevista kahviloista. Tervetuloa jälleen Filosofiakahvilaan, sekä uudet että tutut kävijät!

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Liput: Ti­lai­suu­det ovat kai­kil­le avoi­mia ja maksut­to­mia.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa