Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
La 16.12.2023 klo 19:00 - 20:00
Paikka
ITAK-näyttämö Suokatu 42/2, Kuopio
Järjestäjä

Foliohattu

Foliohattu

’Tässä esityksessä foliohattukaan ei suojaa sinua ajatusten lukemiselta’

Foliohattu on Rauli Katajavuoren esitys, joka tutkii poikkitaiteellisesti harhaluuloja ja salaliittoteorioita.Teos hyödyntää ja yhdistelee luovasti taikuutta, esinemanipulaatiota, musiikkia, performanssia, valotaidetta ja minimaalista fyysistä tulkintaa.Innoittajana esitykselle toimivat salaliittoihin liittyvät tutkimustulokset, jotka osoittavat salaliittoihin uskovilla ihmisillä olevan kyselytutkimusten perusteella myös muita ihmisiä enemmän uskoa ja kiinnostusta muunkintyyppisiin epätavallisiin ja ”vääräoppisiin” käsityksiin ja ilmiöihin, kuten new ageen, homeopatiaan, yliluonnollisiin ilmiöihin ja taikauskoisuuteen. Teos ei ole synkkä vakavasta aiheesta huolimatta. Pikemminkin se on rakkauskirje elämälle, jossa foliohattu vain näyttelee keskeistä roolia ja antaa kaikelle merkityksen.

TYÖRYHMÄ:

Esiintyjä – Rauli Katajavuori

Ohjaaja - Rauli Katajavuori

Valosuunnittelu - Rauli Katajavuori

Kesto - noin 40 minuuttia

Liput: 18 e/ 10 e

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.