Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
Pe 24.11. klo 19:00 - 23:00
Paikka
kuopion Musiikkikeskus Kuopionlahdenkatu 23 , Kuopio, Finland, 70100, Kuopio

Henri Kemppainen – Suuri Taikashow

Henri Kemppainen – Suuri Taikashow
Kuva: Live Nation

Suomen kansainvälisesti tunnetuin taikuri Henri Kemppainen lähtee ensimmäiselle Suomen-kiertueelleen! Ympäri maailmaa omien ohjelmanumeroidensa kanssa kiertäneen taikurin yksitoista esitystä sisältävä Suuri Taikashow vie jo kahdesti vuoden taikurina palkitun Kemppaisen Helsinkiin, Turkuun, Kuopioon, Kuhmoon, Ouluun, Seinäjoelle, Lahteen, Jyväskylään, Lappeenrantaan ja Tampereelle.

Suuri Taikashow -kiertueen esitykset yhdistelevät kekseliäästi niin taikuuden klassikoita kuin suuria illuusioitakin, joita Suomessa harvemmin näkee. Taikuuden ja illuusioiden lisäksi kiertueella nähdään Kemppaisen suosittua lähitaikuutta, joka on tullut tutuksi mm. hänen kansainvälisessä tv-levityksessä olevasta Magic in Lapland -sarjasta.

Lähitaikuuden näkymisestä myös suurissa saleissa huolehtii kameratiimi ja isot screenit, joiden ansiosta myös pienimmät yksityiskohdat välittyvät aina takariveihin asti. Koko perheelle sopivan esityksen ohjaa tanssijakoreografi ja näyttelijä Sami Saikkonen. Luvassa on show, joka yllättää, naurattaa ja hämmästyttää!

Las Vegasissa yksityisopissa kouluttautunut Kemppainen on esiintynyt kansainvälisen tv-sarjansa lisäksi Suomessa lukuisissa tv-ohjelmissa sekä myös mm. Haloo Helsinki! -yhtyeen, Robinin, Anna Puun ja Jussi69:n kanssa.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.