Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 28.9.2023 klo 20:30
Paikka
Hophaus Tahko Sääskiniementie 560, Tahkovuori

Hophaus Stand Up: Saana Peltola

Hophaus Stand Up: Saana Peltola
Kuva: Hophaus Tahko

Oman elämäni kuokkavieras

Oman elämäni kuokkavieras on yhden naisen koko illan stand up -show. Esitys on stand up -koomikko Saana Peltolan 10-vuotisen stand up -uran virstanpylväs, välietappi ja tulikoe. Sydämellinen ja räävitön tarina kuolemanpelosta ja elämänjanosta. Esitys on koomikon sielun takakansi, kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys, maailmankaikkeuden lyhyt oppimäärä ja tekaistu osatotuus melkein kaikesta.

Lavalla Saana on nopea, täysillä, totta ja läsnä. Vahvuutena käsikirjoitetun esityksen lisäksi kyky reagoida tilanteisiin ja improvisoida hauskaa hetkessä.

SISÄLTÖVAROITUS: esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, kirosanoja, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja rakkaudellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin. Nautitaan suodattamattomana!

Showtime klo 20:30

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa