Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 5.10.2023 klo 10:00 - 12:00
Paikka
Kuopion kansalaisopisto Puistokatu 20, Kuopio
Järjestäjä

Hyvän Olon Olohuone / Uni - Uni kannattelee meitä -ilmaisluento

Hyvän Olon Olohuone / Uni - Uni kannattelee meitä -ilmaisluento
Kuva: Kuopion kansalaisopisto

Senioriaamupäivät muuttuvat Hyvän olon olohuoneiksi syksyllä 2023. Uutta tietoa ja keskustelua hyvän ikääntymisen teemoista rennosti Vanhustyön keskusliiton tarjoaman kahvi- tai teekupposen ja pienen makean äärellä.

Kokoontumiset kerran kuussa torstaisin klo 10–12, Puistokartanon Kallavesi-salissa (Puistokatu 20, Kuopio). Voit osallistua tapahtumaan myös omasta olohuoneestasi etänä Zoom-sovelluksen avulla Link icon Linkki

Uni - Uni kannattelee meitä

Uni on ihmisen aivotoiminnan tila, jossa tietoinen yhteys olemassaoloon on poikki. Unen aikana elimistö elpyy ja lepää, ja esimerkiksi sydämen syke hidastuu ja verenpaine laskee. Ainoastaan aivot työskentelevät, sillä ne käsittelevät päivän tapahtumia ja lataavat omia energiavarastojaan.

Uni, lepo ja palautuminen ovat aivojen elinehto. Vaikka tinkisit kaikesta muusta, älä unesta. Riittävän unen vaikutukset huomaa arjessaan nopeasti: jaksat, muistat ja opit helpommin ja elämässä on enemmän iloa ja valoa.

Mitäs, jos uni ei tule tai unirytmi menee sekaisin?

Samanaikainen etäluento ja videotallenne.

Muutokset ovat mahdollisia.

Ilmoittautuminen:Etäryhmien toivomme ilmoittautuvan osoitteeseen tarja.siltanen@vtkl.fi

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.