Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ti 18.4.2023 klo 08:00 - 15:30
Paikka
Kuopion Musiikkikeskus Kuopionlahdenkatu 23, Kuopio
Järjestäjä

Johtamisseminaari

Johtamisseminaari
Kuva: Savon ammattiopisto Sakky

Johtamisseminaari järjestetään tiistaina 18. huhtikuuta klo 8.00 – 15.30 Kuopion Musiikkikeskuksessa. Seminaarin teemana on Hyvinvoiva ja uudistuva työelämä.

Menestyvä organisaatio tarvitsee hyvinvoivan ja motivoituneen henkilökunnan. Seminaarin asiantuntijoiden puheenvuorot antavat eväitä työhön, ja kuulemme ajatuksia muun muassa yhteisöohjautuvuudesta, hyvästä työkulttuurista, strategisesta muutosjohtamisesta sekä välittävästä ja vastuullisesta kasvun kulttuurin rakentamisesta.

Seminaaripäivä rakentuu asiantuntijoiden puheenvuoroista, keskusteluista, verkostoitumisesta, uusista oivalluksista ja rennosta yhdessäolosta. Seminaarimme tavoitteena on aina ollut luoda ilmapiiri, jossa alueemme toimijat voivat tutustua toisiinsa matalalla kynnyksellä, keskustella ja luoda pohjaa tulevaisuuden yhteistyölle.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Liput: osallistumismaksu 125 €/hlö + alv. 24 %
ilmoittautuminen päättyy 2.4.2023

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa