Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 15.6.2023 klo 11:00 - 14:00
Paikka
Koivumäen Kartano Koivumäenkuja 18, Kuopio
Järjestäjä

Kartanon kesälounas

Kartanon kesälounas
Kuva: Koivumäen Kartano

Kartanon kesälounas arkisin ma-pe klo 11-14 ajalla 12.6.-11.8.2023 (poisluettuna juhannusaatto 23.6.).

Tänä kesänä lounaasta on saatavilla kolme vaihtoehtoa. Perinteisen kesälounaan hinta 26,90 €/hlö ja se sisältää Kartanon alkuruokapöydän, valitsemasi pääruoan grillistä sekä jälkiruoan ja kahvia/teetä.

Kevyempi vaihtoehto 21,90 €/hlö sisältää alkuruokapöydän, päivän keiton sekä jälkiruuan ja kahvia/teetä. Näiden vaihtoehtojen lisäksi Pihviperjantai aina perjantaisin, hinta 35 €/hlö. Lapsille lounas 4-12v. 15 € ja alle 4v. ruokailevat lapset 8 €.

Lounaslista vaihtuu viikoittain, menut päivittyvät lähempänä. Suosittelemme pöytävarauksen tekoa, jotta voimme varata teille oman pöydän ruokailua varten ja jotta pystyisimme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Järjestämme lounastarjoilun kauniissa puutarhassamme aina mahdollisuuksien mukaan. Ruokailua varten on teltta ja muita pöytäryhmiä vanhan tammen ja lehtikuusen katveessa sekä järvinäköalalla. Pääruuat grillataan säällä kuin säällä ulkona kartanon omassa grillissä. Huonommalla säällä katamme lounaan kartanon sisätiloihin eri saleihin.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.