Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
5.6. - 9.6.
Paikka
Taito Shop Kuopio Haapaniemenkatu 28, Kuopio

Koululaisten Taitoviikko Kuopio

Koululaisten Taitoviikko Kuopio
Kuva: Taito Shop Kuopio

Koululaisten taitoviikko on Taito Itä-Suomi ry:n kesäleiri kädentaidoista innostuneille kouluikäisille lapsille. Taitoviikot käynnistyvät heti koulujen loputtua kesäkuun alussa. Aiempaa käsityöharrastaneisuutta ei vaadita vaan Taitoviikko sopii kaikille käsillä tekemisestä kiinnostuneille 7–15-vuotiaille. Käsityöpainotteisilla leireillä kokeillaan, keksitään ja riemuitaan tekemisen ilosta.

Taitoviikko järjestetään Taito Shop Kuopion tiloissa ma 5.6. - pe 9.6. ja päivittäinen leiriaika on klo 10-15.

Taitoviikolla teemme värikkäät mosaiikkityöt ja muotoilemme savesta hauskat kukkaruukut. Valmistamme myös jotain pehmoista tuftaamalla ja solmimme makramee -tekniikalla pienet seinätekstiilit. Viikon ohjelmaa muokataan osallistujien toiveiden mukaan. Lisätiedoissa voit mainita toiveista.

Liput: 75,00 €

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.