Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
26.5. - 27.5.
Paikka
Kuopion tori Kauppakatu 45, Kuopio
Järjestäjä

Kuopion kesäkauden avajaiset

Kuopion kesäkauden avajaiset
Kuva: Marko Paakkanen

Kuopion kesä avataan Kuopion kauppatorilla 26.-27.5. livemusiikin ja herkullisen katuruokakattauksen parissa! Avajaiset käynnistyvät perjantain Katusoittofestareilla ja StreetKuopio-ruokatapahtumalla.

Lauantaina kesäkauden avajaisissa on tarjolla monipuolisesti ohjelmaa koko perheelle! Tervetuloa Riemu Festivaalin toriohjelmaan klo 10 alkaen, jossa vierailee lasten suosikkihahmot Mimi ja Kuku, sairaalaklovnit, Pekka Laukkarinen Trio sekä Kuopion seurakuntien Riemu -lapsikuoro. Mahdollisuuksien Tori tuo lavalle mukanaan upeita tanssi- ja musiikkielämyksiä! Muotinäytöksessä nähdään kattaus paikallista kesämuotia, asusteita ja vinkkejä kesäpukeutumiseen! Kesän avauksen ohjelma päättyy TV:stä ja tanssilavoilta tutun Marita Taavitsaisen ja bändin esiintymiseen.

Lämpimästi tervetuloa avaamaan Kuopion kesäkausi yhdessä!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.