Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Su 26.3.2023 klo 14:00
Paikka
Vehmasmäen Nuorisoseura Kurkimäentie 12, Hiltulanlahti
Järjestäjä

Lastenteatteri Tammenranta: Aladdin ja taikalamppu (ensi-ilta)

Lastenteatteri Tammenranta: Aladdin ja taikalamppu (ensi-ilta)
Kuva: Lastenteatteri Tammenranta

Esityksen ohjaus: Sini Peltola
Apuohjaaja: Roosa Kvick ja Aapo Hiltunen

Käsikirjoituksen sovitus: Sini Peltola, Roosa Kvick ja Aapo Hiltunen
Puvustus: Anneli Hätinen

Esityksen kesto 1h 30min ( sisältää väliajan)

Suositusikä +5 vuotiaille

Lastenteatteri Tammenranta juhlii kymmenvuotista taivaltaan tuomalla Vehmasmäen kevääseen lämpimän itämaisen tuulahduksen, koko perheen näytelmän ALADDIN JA TAIKALAMPPU.

Suosittuja näytelmiä jo aikaisempina vuosina ohjannut Sini Peltola on sovittanut Tuhannen ja yhden yön kokoelman tunnetuimman sadun lastennäytelmäksi, yhdessä apuohjaajien Roosa Kvickin ja Aapo Hiltusen kanssa. Näytelmän on tuottanut Vehmasmäen Nuorisoseura ry yhdessä Kuopion Kansalaisopiston kanssa.

Upeasta seurantalo Valoharjusta tulee esitysten ajaksi Akraba, jälleen kerran talkootyöllä tehdyillä upeilla lavasteilla, ja sen seinistä kaikuu kauniisti satuun saattelevat itämaiset sävelet ja laulut. Puvustuksen puolestaan on toteuttanut Anneli Hätinen luoden puvustuksella näytelmään taianomaista tunnelmaa.

Näytelmässä on reilusti hauskuutta luvassa sisältäen kuitenkin kutkuttavan jännittäviä kohtauksia, joten suosittelemme katsojille 5 v ikärajaa.

Vaikka satu olisikin entuudestaan tuttu, voi tarinaan saada uusia ulottuvuuksia Lastenteatteri Tammenrannan näyttelijöiden esittämänä. Tule siis katsomaan, miten onnistuu hiomattoman timantin etsintä, ketä ja miten lumotaan. Löytyykö ihmeiden luola ja sieltä aarteiden seasta vielä lamppu? Jotta pitkästymiseltä varmasti vältytään, ei tarvitse seurata vain ihmishahmoja vaan voi todeta omin silmin, miten selviävät papukaija Ara, apina Zaki ja tiikeri Safirah täällä pohjoisella pallonpuoliskolla.

Kuka on kuin hapankorppu happamassa korppurouheessa? Onko kosijoiden jono kaikkien prinsessojen unelma? Mitä olisi satu ilman romantiikkaa ja ihastumista, unohtamatta kuitenkaan yllätyksiä ja pieniä juonitteluja?

Istu siis lentävän maton kyytiin Aladdinin ja Jaden kaveriksi ja häikäistymään kimaltavasta sadusta. Muista varata liput hyvissä ajoin, sillä lumouskaan ei auta, jos näytös on loppuunmyyty.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.