Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
La 7.10.2023 klo 21:00
Paikka
Hophaus Tahko Sääskiniementie 560, Tahkovuori

Luontofest iltabileet: Niina Annika, Pirulainen ja Raappana

Luontofest iltabileet: Niina Annika, Pirulainen ja Raappana
Kuva: Hophaus Tahko

Lauantaina Luontofest huipentuu Hopparin iltabileillä, joissa musiikista vastaa Niina Annika, Pirulainen sekä Raappana!

Lauluntekijä Niina Annika luo luontoaiheisella musiikillaan herkkiä ja juurevia sävyjä, jotka koskettavat ja vahvistavat aitoudellaan.
Musiikki nojaa vahvasti tarinankerronnalliseen folkiin, josta löytyy sävyjä niin bluesin kuin etnonkin väripaletista.
Artisti ammentaa kappaleisiinsa inspiraatiota luonnon mystiikasta ja ihmisen luontoyhteydestä. Hänen kappaleitaan värittävät luonnon vuodenaikojen vaihtuvat sävyt, sisäinen taikamaailma ja elon liekki, jonka lämmössä tunteet ja tarinat pääsevät valoon.

Pirulainen on rytmimusiikillinen Kuusikko jonka käsissä akustinen sielukkuus kohtaa rockin potkun.

Raappana on pitkän linjan artisti, joka on omalla musiikillaan tuonut kesän Suomeen vuodenajasta riippumatta jo vuodesta 2007.
Laajan tuotannon seasta kirkkaimmiksi hiteiksi ovat nousseet kappaleet “Maasta maahan”, “Kauas pois” sekä “Chilii”, jolla vierailee Sini Yasemin. Megahitti ”Chilii” oli yksi kesän 2016 stiimatuimmista kotimaisista kappaleista.
Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia muiden maamme eturivin artistien kanssa ja vieraillut mm. JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä Nopsajalan kappaleilla.

Showtime klo 21:00

Liput: K-18 | Vapaa pääsy

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.