Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
27.9. - 28.9.
Paikka
Savonia-ammattikorkeakoulu Microkatu 1, Kuopio
Järjestäjä

Nordic Business Forum 2023 -striimitapahtuma Kampussydämessä

Nordic Business Forum 2023 -striimitapahtuma Kampussydämessä
Kuva: Savon Yrittäjät

Koe unohtumaton tapahtuma sekä puhujat nyt Kuopiosta käsin livestriimin kautta keskiviikkona 27.9. ja torstaina 28.9.2023.

Tapahtuma on maksuton, ilmoittautuminen vaaditaan!

Järjestämme yhteistyössä Savonian, Pohjois-Savon Ekonomien, Savon Yrittäjien, Business Centerin ja KPY Novapoliksen kanssa Nordic Business Forumin 2023 livetsriimauksen Kuopiossa!

”Tapahtumassa on huippuluokan bisnesasiantuntijoita ja puhujia, jotka jakavat menestystarinoitaan ja asiantuntemustaan ​​liiketoiminnasta ja johtajuudesta. Saat ideoita ja inspiraatiota liiketoimintaasi ja henkilökohtaiseen kehitykseesi. Tapahtumaan liittyminen auttaa sinua parantamaan osaamistasi, kasvattamaan liiketoimintaasi ja antamaan ohjeita ja vinkkejä, mihin keskittyä tulevaisuudessa.” -Nordic Business Forum

Nordic Business Forum kerää Helsinkiin useita tuhansia osallistujia paikan päälle ja livestriimauksen kautta mukana tapahtumassa on yli 25 000 henkilöä!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.