Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Su 2.4.2023 klo 14:00 - 15:00
Paikka
Kuopion taidemuseo Kauppakatu 35, Kuopio

Opastettu kierros näyttelyihin

Opastettu kierros näyttelyihin
Kuva: Kuopion taidemuseo

Kuopion taidemuseolla järjestetään avoimia opastuksia näyttelyihin joka sunnuntai klo 14.

Kuopiolaisen kuvataiteilijan Kari Juutilaisen näyttely Presence koostuu abstrakteista maalauksista, joista taiteilija on luonut näyttelysaliin runsaan, kokemuksille avoimen installaation. Pääosa Presence-näyttelyn teoksista edustaa Juutilaisen uutta tuotantoa. Näille abstrakteille teoksille ovat tyypillisiä orgaaniset, osin myös geometriset muodot ja kerrokselliset rakenteet, joissa näkyy sekä ajallinen, vertauskuvallisesti myös historiallinen ulottuvuus, että kaaoksen ja järjestyksen vuorovaikutus. Näyttelykokonaisuudelle antaa lisäksi ajallista perspektiiviä muutama huolella valittu teos taiteilijan aiemmasta tuotannosta.

Sara & Co. -näyttelyssä esittelemme suomalaisia modernisteja ja abstraktin taiteen edelläkävijöitä Kuopion taidemuseossa. Sara Hildén (1905–1993) keräsi merkittävän taidekokoelman, jonka kotipaikka on Sara Hildénin taidemuseo Tampereella. Hän oli menestynyt liikenainen, mutta taiteenkeräämisessä häntä ohjasi intohimoinen suhde kuvataidetta kohtaan.

Avoimia opastuksia järjestetään sunnuntaisin klo 14 16.4.2023 saakka.

Liput: 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy maksuvälineeksi.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.