Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 23.3.2023 klo 19:15
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri Niiralankatu 2, Kuopio
Järjestäjä

Sisar

Sisar
Kuva: Sampo Jaakkola

Mikko Rantaniva on kirjoittanut näytelmän kahdelle naiselle ja myös ohjaa sen!

Teatterimme luottonäyttelijä, suurten roolien kiitetty kantaja on lähtenyt aivan uudelle seikkailulle. SISAR on hämmentävä, kiinnostava ja katsojansa koukuttava teksti.

Kaksi vahvaa ja moneen taipuvaa naisroolia. Sisarukset, niin erilaisia, niin vahvasti toisiinsa sidottuja.

Nämä naiset eivät jää miesten varjoon, he ovat keskiössä. Lopputulos on jännittävä, syvästi koskettavakin. Se kantaa arvoituksia ja piirtää kuvan aikamme Suomesta, jossa yksinäisyys tai pelko yksin jäämisestä koskevat monia. Meidän jokaisen ympärillä on myös näkymättömiä, omalla tavallaan kelkasta kierähtäneitä lähimmäisiä.

Kirjailija Rantanivan sanoin: ”Mistä on pieni sisar tehty? Rakkaudesta, ilosta, riemusta, huumorista, haaveista, rohkeudesta, mielikuvituksesta, turvallisuuden tunteesta, turvattomuudesta, peloista, hauraudesta, aggressiosta, surusta, yksinäisyydestä, särkyvyydestä, menetyksestä, menneisyydestä. Niistä on myös iso sisar tehty.”

Rooleissa Riina Björkbacka ja Johanna Jauhiainen (vier.)

Liput: 27,50 € / peruslippu
25,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, lapset (alle 16v), työttömät, varusmiehet
23,50 € / ryhmät, pyörätuolit.
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa