Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Pe 29.9.2023 klo 17:00 - 23:30
Paikka
Puijon ravintolat Puijontie 135, Kuopio
Järjestäjä

Tornin 60-vuotisjuhlaillallinen

Tornin 60-vuotisjuhlaillallinen
Kuva: Puijon ravintolat

Perjantaina 29.9. vietetään Puijon tornin 60-vuotisjuhlia, kaikkien 60-vuotiaiden läsnäollessa.

Kello 17 alkaen Torniravintolassa nautitaan lähituottajien laadukkaisiin raaka-aineisiin pohjaava, pöytiintarjoiltu neljän ruokalajin Illallinen. Iltaa säestää Tornissa taidokas Juho Kela ja illallisen päälle juhlaa tanssitaan Puijon Majalla Tunteet-organisaation tahdissa. Pääsy Puijon Majalle sisältyy illalliskortin 75.- euroa, hintaan.

Majalla nautitaan Lignell & Piipasen drinkkibaarista ja lämpimästä yhdessäolosta. Jatkojen jatkopaikkana toimii Pannuhuone Gust Ranin, Kauppakatu 25.

Juhliin ovat tervetulleita kaikki vuonna 1963 syntyneet ja heidän seuralaisensa. Papereita ei kysytä! Tervetuloa juhlimaan kanssamme kunnioitettavan iän saavuttanutta Tornia, joka elää ja voi paremmin kuin koskaan.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.