Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Suosittelemme

Teatteri

Tänään

Valitettavasti haulla ei löytynyt tapahtumia.

Viikonloppuna

Ensi viikolla

Tunne kaupunkisi

shutterstock_1752871988.jpg_web

Valmistaudu hyvin ja kerro osallistujille etukäteen kokouksen tavoite. Varmista roolitukset jo etukäteen, jotta esimerkiksi kirjuri ja puheenvuoron pitäjät ovat asemissa. Ole ajoissa paikalla ja varmista, että laitteet ja ohjelmat toimivat. Näin kokous starttaa ajallaan. Juttele osallistujien kanssa niitä näitä muutama minuutti ennen kokousta. Pitäkää esittäytymiskierros, mikäli osallistujat ovat toisilleen tuntemattomia. Tutulla porukalla kertokaa omat kuulumiset…

pirtti-ja-hyvämäki-2019_web

Aholansaarella on 200-vuotinen historia, josta ammennetaan vielä nykyisinkin oppia. Jo Paavo Ruotsalainen aikoinaan ensin ruokki, saunotti ja antoi saareen saapuneiden vieraiden levätä yön yli, ennen kuin alettiin puhua maailman menosta. – Tätä samaa vieraanvaraisuuden viitoittamaa tietä noudatamme joka päivä, kertoo toimitusjohtaja Anne Tuomainen. Aholansaareen pääsee talvella jäätietä pitkin ja kesäisin vuorolaivalla, johon mahtuu 50 henkeä….

Tutustu lisää sivuillamme

Oodia