Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Kulttuuri

Tänään

Valitettavasti haulla ei löytynyt tapahtumia.

Viikonloppuna

Ensi viikolla

Tunne kaupunkisi

Tahko_Spa_Hotel_RED_6_2019_web

Luonto ja säännölliset lomamatkat hälventävät stressiä ja helpottavat arjessa jaksamista. Vaikutukset ilmenevät muun muassa verenpaineen alenemisena, sydämensykkeen tasoittumisena ja onnellisemman arjen tuntemisena. Helposti saavutettavat lomakohteet, kuten Tahko, mahdollistavat nopean vaihdon lomatunnelmaan ja ovat kaukomatkoja huomattavasti ekologisempia vaihtoehtoja. Suureen suosioon nousseen lähimatkailun parhaimpia puolia ovat helposti saavutettavat palvelut, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja laadukkaat majoituspalvelut myös isommille seurueille….

Navigaattori-1-5-2-2021-Mirka-Happonen_web

Joskus elämässä voi olla suunta vähän tai enemmän hukassa. Silloin on tärkeää saada nopeasti apua, tukea tai tsemppiä uuden polun löytämiseen. Ammattilaisten kanssa unelmista, huolista ja ideoista voi puhua myös anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. – Uusi polku voi olla opiskelua, oppisopimuspaikka tai työpaikka. Myös aikuiset, kokopäivätyössä kävijät, voivat etsiä elämälleen uutta suuntaa. Jos uudet uramahdollisuudet…

Tutustu lisää sivuillamme

Oodia