Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 7.12.2023 klo 10:00 - 12:00
Paikka
Kuopion kansalaisopisto Puistokatu 20, Kuopio
Järjestäjä

Hyvän Olon Olohuone, Tunteet - Tunteiden vuoristorata arjessa

Hyvän Olon Olohuone, Tunteet - Tunteiden vuoristorata arjessa
Kuva: Kuopion kansalaisopisto

Samanaikainen Zoom-etäluento Link icon Linkki

Luennoitsijat:
Tarja Siltanen VTKL
Hanna-Reetta Metsänheimo Kuopion kansalaisopisto

Uutta tietoa ja keskustelua hyvän ikääntymisen teemoista rennosti Vanhustyön keskusliiton tarjoaman kahvi- tai teekupposen ja pienen makean äärellä.

Meillä on monenlaisia tunteita ja kaikilla niillä on tarkoituksensa.

Monet negatiiviset tunteet, kuten huolestuneisuus, stressi ja viha vähenevät kuitenkin ihmisen vanhetessa ja positiiviset tunteet, kuten elämästä nauttiminen ja onnellisuus lisääntyvät. Vanheneminen näyttääkin vahvistavan erityisesti psyykkistä hyvinvointia ruuhkavuosien ja muihin elämään liittyvien velvollisuuksien helpottaessa. Tunnetaitoja voi kehittää. Missä iässä tahansa on mahdollista oppia lisää omista ja toisten tunteista: tunnistamaan ja nimeämään niitä, säätelemään omia tunnereaktioitaan ja pohtimaan tunteiden taustalla vaikuttavia tekijöitä.

Mikä merkitys tunteilla on elämässä ja kuinka hyödyntää niitä?

Etäryhmien toivomme ilmoittautuvan osoitteeseen tarja.siltanen@vtkl.fi, etukäteisaineistojen lähettämistä ja osallistujien tilastointia varten.

Muutokset ovat mahdollisia.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa