Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ti 7.11.2023 klo 12:00 - 13:00
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri, Yläaula Niiralankatu 2, Kuopio

Kulttuurikeitto: Ehdotuksia g-mollissa

Kulttuurikeitto: Ehdotuksia g-mollissa
Kuva: Ehdotuksia g-mollissa © Janne Mikkilä

Kulttuurikeitto: Ehdotuksia g-mollissa

Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan tanssi- tai teatteriesitys. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa Teatteriravintola Ofelia.

Katja Koukkula ja Jussi Väänänen jatkavat tutkimusmatkaansa paritanssin ja kommunikaation ydinkysymysten äärellä uudella duetollaan. Työn alla olevasta teoksesta nähdään Ehdotuksia g-mollissa nimellä kulkeva aihio.

Ehdotuksissa tekijöille on tärkeää olla kosketuksissa paritanssin ytimeen ja siellä asuvaan aistivaan dialogiin tasavertaisuuden kysymyksen kautta - sukupuoliroolitetun muodon esille tulemisen sijaan.

Tarkastelun alla on myös kontakti, paritanssille olennaisen ja itsestään selvänä pidetyn kosketuksen arvioimisen kautta. Kosketuksen laatu, tuntu, intentio, motiivi ja rajat asettavat tekijöille kysymyksiä, joita he lähestyvät itselleen uusista näkökulmista.

Kuva on ajalta, jolloin edellä mainitut kysymykset eivät vielä olleet nousseet esiin. Se toimii antoisana päivittäisenä muistutuksena ja reflektointityökaluna matkalla uutta kohti.

Liput: 22 € / Esitys ja keittolounas
15 € / Pelkkä esitys

Liput osoitteesta www.lippu.fi sekä Kuopion kaupunginteatterin palvelunumerosta 0600 413 143 (1,98 €/ min+pvm/ mvm) ma-la klo 9-19, teatterin lippukassalta, Musiikkikeskukselta ja Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa