Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
La 25.11.2023 klo 19:00 - 22:00
Paikka
ITAK-näyttämö (Sotku) Suokatu 42/2, Kuopio
Järjestäjä

Linnanjuhlat

Linnanjuhlat
Kuva: Linnanjuhlat © Olli Nurminen

Tänä vuonna jälleen kaikki on kutsuttu!

Linnanjuhlat-ruokateatteriesityksen muoto mukailee perinteisen Linnan juhlan kulkua – vapaasti soveltaen! Juhlapaikassa ei ole katsomoa tai pöytäpaikkoja vaan vieraat seuraavat tapahtumia vapaasti tilassa oleillen, osallistuen ja katsoen. Esityksen aikana on myös aikaa vapaaseen seurusteluun ja illanviettoon muiden juhlavieraiden ja oman seurueesi kanssa.

Illan aikana esityksen lomassa nautitaan cocktail-tyylistä juhlaruokaa buffetpöydästä. Illan menu on saanut innoituksensa Itsenäisyyspäivän vastaanoton perinteisestä tarjoilusta. Drinkkibaari on avoinna koko esityksen ajan ja sieltä on mahdollista ostaa virvokkeita illan kuluessa.

Lippuvarauksen jälkeen vastaanotat virallisen kutsun, jossa saat tarkat ohjeet iltaa varten. Näihin juhliin muuten et voi ylipukeutua. Tule mieli avoinna valmiina yllättymään!Linnanjuhlat on ikonisia Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän juhlia mukaileva elämyksellinen esitys, jossa yhdistyy teatteri, tanssi, juhlahumu ja makuelämykset. Vihdoinkin kaikki halukkaat saavat kutsun!

Linnanjuhlat on tarjoiluehdotus: yksi mahdollinen tapa toteuttaa presidentinlinnan juhlavastaanotto. Pönötyksen ja yltiöpäisen tanssin yllätyksellinen cocktail kutsuu kurkistamaan 2020-luvun yksilön persoonallisuusponnistuksia. Haluatko olla tavis vai julkkis? Nyt sinulla on mahdollisuus itse valita. Lainaa haluamasi ansiomerkit ja heittäydy esiintyjien kanssa karnevaaliin, jossa hyvä ja huono maku vihdoinkin solmivat liiton.

Teoksen tuottavat Tanssiteatteri Tsuumi ja Tanssiteatteri Minimi. Kuopion esitykset toteutetaan yhteistyössä Ravintolamestareiden kanssa.

Liput esityksiin myydään pelkästään ennakkoon Ravintolamestareiden verkkokaupassa www.kauppa.ravintolamestarit.net. Ryhmiä palvelee Tanssiteatteri Minimin ryhmämyynti minimi@minimi.fi & 044 066 7338. Lippu sisältää esityksen, menun, narikan ja palvelumaksut.

*******
Linnanjuhlat nähdään syksyllä 2023 myös Helsingissä Hotel Arthurissa 30.11.-2.12., lisätietoa: www.tsuumi.com

Liput: 87,50 / 83,00 €
Alennettu ryhmähinta voimassa 30.9. saakka
15 hlö tai yli ryhmille,

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.