Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
25.4.2023 - 25.2.2024
Paikka
Kuopion museo Museokatu 1, Kuopio
Järjestäjä

Wildlife Photographer of the Year

Wildlife Photographer of the Year
Kuva: Dmitry Kokh, Wildlife Photographer of the Year

ti-su klo 10-17
ke klo 10-19
ma suljettu

Maailman parhaat luontokuvat tähdittävät koskettavia tarinoita elonkirjon kauneudesta ja herkkyydestä.

Lontoon Natural History Museum on järjestänyt Wildlife Photographer of the Year -kilpailun jo 58 kertaa. Se on yksi maailman tunnetuimmista valokuvakilpailuista, johon osallistuu vuosittain yli 50 000 valokuvaajaa ympäri maailman. Kilpailun parhaimmisto kootaan vuosittain kansainväliseksi kiertäväksi näyttelyksi, jossa on lähes sata poikkeuksellisen hienoa luontokuvaa ympäri maailman.

Teoksissa perehdytään moniin teemoihin, kuten eläinten käyttäytymiseen, ihmisen ja luonnon vuorovaikutukseen sekä maisemien henkeäsalpaavaan kauneuteen.

Wildlife Photographer of the Year -näyttelyn tavoitteena on herättää museovieraiden mielenkiinto ja myötätunto muita eläviä olentoja kohtaan koskettavien valokuvien avulla. Yhteisen planeettamme ja elonkirjon tulevaisuus on meidän käsissämme.

Liput: 13 € / 7 € / alle 18-v maksutta

Muut saman käyttäjän lisäämät