Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Su 9.4.2023 klo 20:00 - 23:55
Paikka
Sawohouse Underground Tarhakuja 1, Kuopio
Järjestäjä

Maustetytöt

Maustetytöt

Maustetytöt on suomalainen yhtye, jonka jäsenet ovat siskokset kitaristi Anna Karjalainen ja kosketinsoittaja Kaisa Karjalainen. Yhtyeen esikoissingle Tein kai lottorivini väärin ilmestyi helmikuussa 2019 ja hitiksi noussut esikoisalbumi Kaikki tiet vievät Peltolaan saman vuoden lokakuussa.

Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Liput: Liput ennakkoon 25.00 € (+pm)
Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa