Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
5.7.2022 - 10.7.2022
Paikka
Kreatorio Kuninkaankatu 21, Kuopio

Irina Niskanen: PHASES – VAIHEITA

Irina Niskanen: PHASES – VAIHEITA
Kuva: Kreatorio

Irina Niskanen
PHASES – VAIHEITA
Pohdintoja elämän erilaisista vaiheista

Irina Niskanen (1993) on kuopiolainen omaehtoinen taiteilija. Viime vuosina hän on maalaustaiteessaan keskittynyt sisäisten maailmojen kuvaamiseen. Kuvataide on Niskaselle keino ymmärtää ihmistä ja ihmiseloa.

VAIHEITA -näyttely pureutuu ihmisen sisäisiin ja ulkoisiin muutoksiin. Niskasen teoksissa kuvataan uuvuttaviakin elämäntilanteita, mutta mukana on myös toivoa. Vaiheita ikävästä iloon, tuskasta hyväksyntään, elossa olemisen havahtumiseen.

Tiistaista torstaihin näyttelyn kävijät pääsevät Niskasen teosten kautta tutkimaan myös kuvien ja musiikin välistä yhteyttä. He voivat jakaa ajatuksiaan näyttelyn teoksiin sopivista musiikkikappaleista, joiden pohjalta yhteisömuusikko Aapo Pärssinen kokoaa Ihmisten vaihe -esityksen. Ihmisten vaihe kokonaisuus on koettavissa Kratoriolla to 7.7. klo 17.

VAIHEITA -näyttely on avoinna ajalla 5.-10.7.2022 klo 14-18.

Liput: Vapaa pääsy!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa