Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Pe 9.12.2022 klo 20:00
Paikka
Kuopio-Halli Opistotie 4, Kuopio
Järjestäjä
RH Entertainment & Master Events
https://www.raskastajoulua.com/

Raskasta Joulua

Raskasta Joulua
Kuva: RH Entertainment & Master Events

Suomen suosituimmaksi joulukiertueeksi kasvanut Raskasta Joulua järjestetään pandemiavuosien jälkeen jälleen täysmittaisena. Liki kaksikymmentä vuotta järjestetty kiertue starttaa tänä vuonna Kokkolan jäähallista perjantaina 18. marraskuuta ja päättyy Tampereen Nokia Arenalle sunnuntaina 18. joulukuuta.

Raskasta Joulua -kiertue vierailee tänä vuonna kaikkiaan 22 paikkakunnalla. Suomen suosituimman joulukiertueen konsertit järjestetään pääosin jäähalleissa, areenoilla ja isoissa saleissa. Tämän vuoden konserttien solistit julkistetaan hieman myöhemmin, mutta mukana on tuttuun tapaan kotimaisen metallimusiikin parhaita tulkitsijoita. Tuttuun tapaan raskaalla kädellä sovitettuja joululauluja tullaan kuulemaan myös kansainvälisten artistien tulkitsemina.

Raskasta Joulua
Kuopio-halli
Pe 9.12.2022
Konsertti alkaa klo 20.00

Konserttien kesto on noin kaksi ja puoli tuntia. Kaikissa konserteissa on väliaika. Ovet aukeavat puolitoista tuntia ennen konsertin alkua.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.