Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Pe 30.12.2022 klo 20:00
Paikka
The Circus Kuopio Vuorikatu 19, Kuopio
Järjestäjä

ROMU KLUBI

ROMU KLUBI
Kuva: The Circus Kuopio

ROMU KLUBI

Lavalle nousee The Damnations ja Hasta La Vista Social Club!

The Damnations on 2020 perustettu 5-henkinen bändi Kuopiosta, joka vannoo energisen ja tiukan Rock 'n' Rollin nimeen. Suurimmiksi vaikutteikseen he mainitsevat mm. The Hellacoptersin, Glueciferin, Motörheadin ja Thin Lizzyn. Yhtyeen ensimmäinen sinkku I Got A Bullet julkaistiin lokakuussa 2022 ja sen julkaisun jälkeen kappale on saanutkin jo laajalti kansainvälistä huomiota.

Hasta la Vista Social Club on tahkonnut omia punkrockin ja rock'n rollin katkuisia uriaan jo vuodesta 2003 lähtien.Vuosien varrella bändiltä on julkaistu 5 pitkäsoittoa ja nähty lukematon määrä huuruisia keikkoja niin Suomessa, keskieuroopassa,Englannissa,Venäjällä ja tietenkin Savonmualla. HLVSC soittaa ensimmäisen keikkansa lähes 1,5 vuoden tauon jälkeen ja saapuu intoa uhkuen Kuopioon!

K18
Ovet klo 20
The Damnations n. klo 21
Hasta La Vista Social Club n. klo 22:30

Liput: 5 €

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.