Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
La 6.4. klo 19:00 - 23:00
Paikka
Ohjelmaravintola Maxim Haapaniemenkatu 34, Kuopio
Järjestäjä
Maxim Kuopio

Samuli Putro

Samuli Putro

SAMULI PUTRO 10+10=20
1.9.2004 oli päivä, jolloin laulaja-lauluntekijä Samuli Putro julkaisi ensimmäisen soolokappaleensa. Sen nimeksi tuli Täysikasvuinen ja kappale oli tilaustyö Aleksi Salmenperän elokuvaan Lapsia ja aikuisia.

”Zen Cafen solisti ei silti aio lähteä soolouralle, vaan yhtye puurtaa parhaillaan studiossa ja syksyn aikana siltä on tulossa uutta materiaalia”, kirjoitti sanomalehti Kaleva tuolloin.

Toisin kävi ja nyt, lähes kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Putro juhlistaa soolouraansa harkiten ja valitusti pitkin vuotta 2024.

Keväällä alkava 10 + 10 = 20 kiertue käsittää kymmenen klubi-keikkaa ja kymmenen festivaali-esiintymistä. Kiertueen kruunaa Helsingin juhlaviikkojen puoliajallinen juhlakonsertti, jonka nimi on Täysikasvuinen, Samuli Putro 20v.

Konserteissa kuullaan läpileikkaus Putron urasta aina Elämä on juhla -kappaleesta viimeisimpään, Ikävä mummoa -levyn hitteihin.

Maxim avautuu klo 15.00. Showtime klo 20.30

Ilmoittautuminen:Maxim avautuu klo 15.00. Ovet saliin avautuvat klo 19.00. Showtime klo 20.30

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa