Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
Pe 20.12. klo 20:00 - 01:00
Paikka
Sawohouse Underground Tarhakuja 1, Kuopio
Järjestäjä
Sawohouse underground

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt julkaisee Reset-albuminsa 25. lokakuuta ja juhlii ympäri Suomea!

Viime vuonna menestyksekkään Omen X -albuminsa julkaissut Turmion Kätilöt laittaa lisää vettä myllyyn ja julkaisee uuden Reset-albuminsa 25. lokakuuta. Tuleva albumi lupailee entistä jyrkempää menoa.

Reset on mitä oivallisin nimi tulevalle kokonaisuudelle, sillä matkaan on tarttunut rohkeutta yhdistellä rajuja musiikillisia ja sanoituksellisia näkökulmia. Levyn myötä Turmion Kätilöt kiertää Suomea syksyllä ja talvella. Livenä uuden levyn metallidiskon pyörteet ja uudet nyanssit ovat ihan omaa luokkaansa!

"Voisin sanoa, että Reset on meidän aikaisempien albumiemme äpärälapsi, joka on höystetty uusilla mausteilla. Siinä on samassa paketissa kaikki mitä voisit haluta Kätilöiltä ja vielä enemmän. Jos meidän pitäisi päättää mitkä uudet biisit esitetään livenä, soittaisimme mieluusti koko albumin!", MC Raaka Pee sanoo.

Ovet klo 20.00. Showtime klo 22.00
Ikäraja K-18

Liput: Ennakkkoliput 30€(+pm), ovelta 35€, mikäli jää

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa