Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ke 5.10.2022 klo 16:00
Paikka
Museokatu 1, Kuopio

Eron ensiapupiste

Eron ensiapupiste
Kuva: Kuopion ensikotiyhdistys ry

Oletko eroamassa tai eronnut? Haluatko keskustella ammattilaisen kanssa eroon liittyvistä asioista? Tule eron ensiapupisteelle! Voit viivähtää vain hetken ja hakea apua tai näkökulmia joko omaan tai perheesi tilanteeseen.

Eron ensiapupisteellä pääset keskustelemaan luottamuksellisesti eroasioiden parissa työskentelevien ammattilaisten kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Ensiapupiste päivystää syksyn aikana keskiviikkoisin 31.8, 5.10 ja 9.11 klo 16-17.30 Kuopion museolla, Kantti rakennuksessa.

Eron ensiapupistettä on toteuttamassa alueen Eroverkosto. Syksyn aikana päivystämässä on Kuopion kaupungin perhe- ja kasvatusneuvola, Kuopion Kriisikeskus, Perheasiain neuvottelukeskus, Yhden vanhemman perheiden liitto ja Kuopion ensikotiyhdistys

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa