Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
La 8.10. klo 11:00 - 15:00
Paikka
Prisma Kuopio Savilahdentie 10, Kuopio
Järjestäjä

Ruokakeräys

Ruokakeräys
Kuva: Savon Eläinsuojelu ry

Lauantaina 8.10. klo 11 - 15 pidämme Eläinten viikon ruokakeräyksen Kuopiossa Savilahden Prismassa.

Tervetuloa paikan päälle lahjoittamaan ruokaa / tarvikkeita, tutustumaan toimintaamme ja liittymään jäseneksi!

Miten voit auttaa kodittomia koiria ja kissoja sekä luonnonvaraisten eläinten hoitoa?

- Ostamalla koiranruokaa, kissanruokaa ja -hiekkaa Prisman myymälästä ja jättämällä lahjoituksesi Savon eläinsuojelun keräyspisteelle.

- Ostamalla kissoille tai koirille tarkoitettuja lääkkeitä (esim. matolääkkeitä) Apteekista ja jättämällä lahjoituksesi Savon eläinsuojelun keräyspisteelle.

- Tuomalla kotoa lahjoituksia Savon Eläinsuojelun yhteistyökumppaneiden kissoille, koirille tai luonnonvaraisille: esimerkiksi leluja, lakanoita, isoja pyyhkeitä ja avaamattomia kissan- tai koiranruokia, jotka eivät ole omalle lemmikillesi kelvanneet.

- Ostamalla luonnonvaraisille eläimille kaurahiutaleita, siemeniä tai pähkinöitä ja jättämällä lahjoitus Savon Eläinsuojelun keräyspisteelle.

- Ostamalla puhdistusaineita (Klorite, Tolu) siivoustarvikkeita (kertakäyttöhanskat, tiskiharjat, juuriharjat, roskapussit yms.) ja jättämällä lahjoituksesi Savon Eläinsuojelun keräyspisteelle.

- Tutustu keräyspisteen ääressä Savon eläinsuojelun toimintaan.

- Liity Savon eläinsuojelu ry:n jäseneksi.

- Voit lahjoittaa rahaa Savon Eläinsuojelulle

Kerätyillä varoilla katetaan yhdistyksen hallussa olevien eläinten lääkintä-, ruokinta- ja tarvikekuluja, sekä autetaan Pohjois-Savon alueella toimivia löytöeläintaloja ja eläinsuojeluyhdistyksiä.

Nähdään lauantaina ja toivottavasti saamme kerättyä ennätysmäärän ostoskärrejä lahjoituksia täyteen!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.