Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ti 6.12.2022 klo 19:00
Paikka
Maxim Kuopio Haapaniemenkatu 34, Kuopio
Järjestäjä

Ruokateatteriesitys: Linnanjuhlat

Ruokateatteriesitys: Linnanjuhlat
Kuva: Mikko Mäntyniemi

Tänä vuonna sinutkin on kutsuttu!

Linnanjuhlat on ikonisia Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän juhlia mukaileva elämyksellinen esitys,jossa yhdistyy teatteri, tanssi, juhlahumu ja makuelämykset.

Vihdoinkin kaikki halukkaat saavat kutsun!

Linnanjuhlat on tarjoiluehdotus: yksi mahdollinen tapa toteuttaa presidentinlinnan juhlavastaanotto. Pönötyksen ja yltiöpäisen tanssin yllätyksellinen cocktail kutsuu kurkistamaan 2020-luvun yksilön persoonallisuusponnistuksia. Haluatko olla tavis vai julkkis? Nyt sinulla on mahdollisuus itse valita. Lainaa haluamasi ansiomerkit ja heittäydy esiintyjien kanssa karnevaaliin, jossa hyvä ja huono maku vihdoinkin solmivat liiton.

Tarjolla on muun muassa taianomainen juhlaesitelmä aiheesta ”Nyt se on totta! Kakun voi sekä syödä että säästää” sekä henkilökohtaiset meriitit toiveidesi mukaisiksi uusiva statusklinikka. Mukana on myös tietenkin valikoima suosituimpia etikettivirheitä, hirvittävän vaivaannuttava juhlakatrilli ja eeppiset jatkot!

Linnanjuhlien esityksen muoto mukailee perinteisen Linnan juhlan kulkua – vapaasti soveltaen!

Juhlapaikassa ei ole katsomoa tai pöytäpaikkoja vaan vieraat seuraavat tapahtumia vapaasti tilassa oleillen, osallistuen ja katsoen. Esityksen aikana on myös aikaa vapaaseen seurusteluun ja illanviettoon muiden juhlavieraiden ja oman seurueesi kanssa.

Illan aikana esityksen lomassa nautitaan cocktail-tyylistä juhlaruokaa buffetpöydästä. Illan menu on saanut innoituksensa Itsenäisyyspäivän vastaanoton perinteisestä tarjoilusta. Drinkkibaari on avoinna koko esityksen ajan ja sieltä on mahdollista ostaa virvokkeita illan kuluessa.
Lippuvarauksen jälkeen vastaanotat virallisen kutsun, jossa saat tarkat ohjeet iltaa varten. Näihin juhliin muuten et voi ylipukeutua. Tule mieli avoinna valmiina yllättymään!

Työryhmä
Ohjaus Johanna Keinänen
Koreografia Liisa Ruuskanen ja työryhmä
Käsikirjoitus Johanna Keinänen ja työryhmä
Konsepti Liisa Ruuskanen
Visuaalinen suunnittelu Mirkka Nyrhinen
Valosuunnittelu Veli-Matti Timoskainen
Sävelletty musiikki ja sovitukset Tatu Kemppainen
Menun suunnittelu Keittiömestari Sonja Morosoff, Ravintolamestarit
Esiintyjät Noomi Forslund, Tuomas Juntunen, Sampo Kerola, Salla Korja, Iiro Näkki, Riikka
Puumalainen, Laura Rämä, Jussi Väänänen
Kuvat Mikko Mäntyniemi
Tuotanto Tanssiteatteri Tsuumi ja Tanssiteatteri Minimi
Kuopion esitykset toteutetaan yhteistyössä Ravintolamestareiden kanssa.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa