Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Pe 18.8. klo 19:00 - 22:00
Paikka
Sawohouse Underground Tarhakuja 1, Kuopio
Järjestäjä

GARDEN LIVE: BLACK DEVILS FEAT. JANNE LOUHIVUORI (HURRIGANES SHOW)

GARDEN LIVE: BLACK DEVILS FEAT. JANNE LOUHIVUORI (HURRIGANES SHOW)

Black Devils Feat. Janne Louhivuori Hurriganes Show!
Joutsenolaista Black Devilsiä kutsutaan yleisesti Suomen parhaaksi Hurriganes-tribuuttibändiksi. Rumpali-laulaja J-P Kakkolan lisäksi yhtyeessä soittavat Tero Salminen (basso) ja Matti Kähkönen (kitara). Nykyään Black Devils keikkailee yhdessä Hurriganesin kitaristina vuosina 1981-1983 ja 1988 toimineen Janne Louhivuoren kanssa. Livekeikoilla Black Devils feat. Janne Louhivuori esittää parhaat Ganes-hitit ja livesuosikit, yllätyksiä unohtamatta. Emsalö Music julkaisee maaliskuussa 2023 Black Devils & Janne Louhivuori -livealbumin ”On The Rocks Live”.

Black Devils on keikkaillut jo yli 25 vuoden ajan ja tehnyt aiemmin yhteistyötä mm. Ile Kallion, Remun ja Hurriganesin Roadrunner -albumin tuottaneen Richard ”Mr X” Stanleyn kanssa. Vuonna 1971 Hurriganesin nimeksi oli kuuleman mukaan ehdolla juurikin Black Devils, mutta lopulta Remulle tuli mieleen Johnny and the Hurricanes, ja loppu on historiaa.

sawohouse.fi/category/garden-live/

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:30

Liput: Liput ennakkoon 22.50 €
Liput ovelta 25.00 €, mikäli jäljellä.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa