Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
Huomenna 17.6. klo 08:00 - 13:00
Paikka
Ohjelmaravintola Maxim Haapaniemenkatu 34, Kuopio
Järjestäjä
Maxim Kuopio

Kuopio Tanssii ja soi Tanssihaaste - hyväntekeväisyystapahtuma

Kuopio Tanssii ja soi Tanssihaaste - hyväntekeväisyystapahtuma

Tanssii ja Soi on haastanut neljä tunnettua kuopiolaista tanssitunneille hyväntekeväisyysprojektin muodossa. Haastetut osallistuvat paikallisten tanssikoulujen Dance Flown ja SalsaStudion paritanssitunneille kevään aikana ja haaste huipentuu festivaaliviikon maanantaina 17.6. klo 20 Maximin lavalla. Jokainen haastettu on valinnut itselleen tärkeän hyväntekeväisyyskohteen. Kuopio Tanssii ja Soi kutsuu yrityksiä mukaan haasteen tukijoiksi ja kerryttämään hyväntekeväisyys pottia. Yleisö valitsee paikan päällä haasteen voittajan ja kertyneellä potilla tuetaan voittajan ennalta valitsemaa kohdetta.

Tanssihaasteen ottivat rohkeasti vastaan valokuvataiteilija Nanna Hänninen, festari-isäntä Tatu Säisä, KalPan kapteeni Tuomas Kiiskinen ja hallitusammattilainen Mika Sutinen.

Tule paikalle katsomaan miten haastetut suoriutuvat ja äänestä suosikkiasi.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Maxim avautuu klo 15.00. Hyväntekeväisyysillallinen on klo 17.30 - 19.45. Showtime on klo 20.00.

Tapahtuman juontaa Juha Jylhäsalmi.

Illallisen hinta on 48 €, sisältäen kolmen ruokalajin menun ja pöytävarauksen koko illan ajaksi. Lahjoitamme jokaisesta myydystä menusta 10€ Kuopio Tanssii ja soi hyväntekeväisyys Tanssihaaste voittopottiin.
Menu on varattavissa ennakkoon 12.6. mennessä.

Varaukset ja kyselyt sales@sawohouse.fiTule mukaan viihtymään ja tekemään hyvää!

Liput: Tapahtumaan on vapaa pääsy

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa