Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Pe 27.10.2023 klo 18:00 - 22:00
Paikka
Ohjelmaravintola Maxim Haapaniemenkatu 34, Kuopio
Järjestäjä

Ali Jahangiri – Uusi Alku Stand Up

Ali Jahangiri – Uusi Alku Stand Up

Uusi Alku on Ali Jahangirin tuore koko illan stand up-show, jonka punaisena lankana on muutosja uuden aloittaminen.“Uusi Alku symboloi minulle tätä aikaa, jossa elämme. Ensin pandemia, sitten sota ja nyt energiakriisin vauhdittama inflaatio. Minusta tuntuu, että joutuu aloittamaan kaiken uudestaan joka päivä” kuvailee Ali itse tämän esityksen lähtökohtaa. Esitys sisältää ennen kuulumattomia hulvattomia tarinoita Alin pandemian ajanvastoinkäymisistä, kauppiasuran aloittamisen hauskoista sattumista ja ilosta, jonka uusi alku voielämään tuoda. “Mä haluan, että katsojat saa tämän esityksen myöstä rohkeutta muuttaa myös omaa suuntaansa” kertoo Ali. Tervetuloa viihtymään, nauramaan ja innostumaan.

Alin komiikkaan voit tutustua hänen Youtube-kanavalla, Facebookissa ja Instagramissa, sekä Twitterissä.

Tähän keikalle on saatavilla myös rajallinen määrä Show& Dinner -lippuja. Illallisen hinta on 35€ ja se on ostettavista keikkalipun yhteyteen Tiketti.fi -verkkopalvelusta
Link icon Linkki
Buffet illallinen on katettu klo 17.00- 18.45

Ovet aukeavat: tunti ennen esityksen alkua.

Showtime klo 19. Ovet klo 18.

• Hinnat sisältävät palvelumaksut.
• Show’n kesto n. 1 h 30 min sisältäen tauon.

Ilmoittautuminen:Showtime klo 19. Ovet klo 18.

Liput: Liput: 29e, opiskelija/eläkeläinen/työtön/varusmies 25e (Saattaja 0e).

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa