Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 5.10.2023 klo 18:00 - 23:00
Paikka
Ohjelmaravintola Maxim Haapaniemenkatu 34, Kuopio
Järjestäjä
Maxim Kuopio

Lohkare, Pauli Hanhiniemi

Lohkare, Pauli Hanhiniemi

LOHKARE on rockin perinteestä ponnistava bändi. Sopiva annostelu nostalgiaa, nykyaikaa, hammond-soundia ja bluestunnelmaa luo Lohkareen soundin. Lohkare on julkaissut kaksi pitkäsoittoa Kurkimies (2014) ja Omassa ajassa (2019), joilta useampikin single on päätynyt radiosoittoon. Yhteistyötä molemmilla levyillä on tehty maan eturivin tekstittäjien kanssa mm. Pauli Hanhiniemi, Pelle Miljoona, Edu Kettunen ja Heikki Salo.

Kaitsu Kääriäinen - kitara, laulu
Kartsa Huovinen - kitara, laulu
Jarmo Huovinen - koskettimet, laulu
Kaitsu Huovinen - rummut
Mikko Löytty - basso, laulu

Pauli Hanhiniemi MAT (Melko Akustinen Trio)

Luvassa on Paulin lauluja eri vuosikymmeniltä ja eri yhteyksistä: Kolmatta naista, Paulin Perunateatteria, Hehkumoa ja ihan tuorettakin soolomateriaalia. MAT-versiot ovat orgaanisia sovituksia, mutta laulut ovat säilyttäneet olemuksensa.

Pauli Hanhiniemi: Laulu ja kitara
Riku Kettunen: Mandoliini ja laulu
Selkä Pulkkinen: Basso ja laulu

Aikataulu:

18.00 ovet
19:00 Lohkare
20:30 Pauli Hanhiniemi Trio

Tähän tapahtumaan on saatavilla rajallinen määrä illallislippuja. Herkullinen buffet illallinen on tarjolla klo 17.00- 18.45 ja ostettavissa ohjelmalipun yhteyteen Tiketti.fi verkkokaupasta
www.tiketti.fi/ohjelmaravintola-maxim-dinner-2023-ohjelmaravintola-maxim-lippuja/94083
Olettehan etukäteen yhteydessä meihin mikäli teillä on erityisruokavalio tai allergioita : Maxim Kuopio 010 3389499 tai myyntipalveluumme: sales@sawohouse.fi

Ilmoittautuminen:ovet auki klo 18.00 , showtime klo 19.00 Lohkare, 20:30 Pauli Hanhiniemi

Liput: Ennakkoliput 20 € (+pm) ovelta 25€

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa